LÉGKONDICIONÁLÓ BURKOLATOK

A kültéri design fontossága, a Lemezdesign homlokzati dekorációi

Egy családi ház felépítésénél-felújításánál a külső és belső terek egységessége is ugyanolyan fontos. A Lemezdesign arra törekszik, hogy termékei segítségével családias és kellemes hangulatú legyen a végeredmény. A hatásos első benyomás érzését, kültéri design elemekkel, akár lézervágott dekorációkkal tudjuk elérni. A kertben a teraszon vagy az épület homlokzatán elhelyezett fém kiegészítők, sokkal esztétikusabb látványt nyújtanak, így javítva a házunk kültéri megjelenését. Legyen ez lézervágott korlát, klímatakaró, postaláda vagy csak egy egyszerű árnyékoló a teraszunk fölött. A továbbiakban az egyik legegyülállóbb termékeinket mutatjuk be: a légkondicionáló burkolatokat.

A Lemezdesign egyedi légkondicionáló burkolatai

A Lemezdesign egyik leginnovatívabb termékcsaládja a kültéri klímaegységek takarására szolgáló fém burkolatok.  Az épülethomlokzatok számos esetben elengedhetetlen kényelmi kiegészítői a légkondicionáló berendezések, amelyek esztétikus ‘felöltöztetésére’ kínálunk egyedi megoldást. A díszburkolatok a kültéri egységek méreteihez igazíthatóak.

Többféle színben és mintázattal kínáljuk ezeket a modern és ízléses darabokat. Lézervágással készülnek, így a mintázat is a megrendelő igénye szerint kerül kialakításra. 

Ezeknek a burkolatoknak az össz súlya kb: 28kg, amelyet több ponton kell rögzíteni a ház felületéhez. A  légkondicionáló berendezés használata közben nem jelentkezik rezonancia, és nem befolyásolja a klíma megfelelő működését, erre a mintázat kialakításánál nagy figyelmet fordítunk, hogy a ki és beáramló levegő mozgása optimális legyen. Esztétikailag kiegészítheti házunk megjelenését, nem befolyásolva ezzel légkondicionálók működését.

A Lemezdesign és a minőség összekapcsolódása

A Lemezdesign a termék gyártás során a minőséget tekinti egyik fő szempontjának. A lézervágásnak köszönhetően finom és sorjamentes (sorja: lézervágott fémtárgy kilógó, éles széle) élkidolgozás jellemzi. A kültéri klímaburkolatok időjárásállóak, korrózióállóak és a felülelkezelésnek köszönhetően megtartják színüket. Ez a tartósság biztosítja a klímaburkolatoknak, hogy sokáig házunk díszítőeleme lehessen.

 Tekintsétek meg a Lemezdesign klímaburkolatait  és válasszátok ki a Nektek megfelelőt!