KASPÓINK EGYEDISÉGE

Az acél kaspó egyedi megjelenése

 A Lemezdesign arra törekszik, hogy kaspó ink egyediek, praktikusak és impozánsak legyenek. Választhatjuk növényeinknek a megszokott műanyag balkonládákat vagy feldobhatjuk egy szépen megmunkált lézervágott vagy stancolt kaspóval. Növénytartóink széles palettáját vizsgálva, olyan egyedülálló formákat és mintákat találunk, amelynek színét saját magunk választhatjuk meg. Ezáltal teret nyerhet az eredetiség és hozzájárul a személyre szabott környezet kialakításához. A Lemezdesign Kft. termékeiről, büszkén elmondhatjuk majd, hogy saját ízlésvilágra alakított kivitelről van szó.

Mérettől és formától függetlenül tudjuk teljesíteni az elképzelésket.

Lemezdesign kaspó előnye

Az acél kaspó sok előnyt élvez a használhatóságot tekintve, ugyanazt a funkciót ellátó versenytársaikkal szemben, amire esetleg nemis gondolunk:

    • tartós
    • higénikus
    • erős
    • újrahasznosítható
    • kártevő ellenálló

Lemezdesign és a lakberendezés kapcsolata

A fémmegmunkálásról elsősorban a különböző gazdasági iparágazatok termékei jutnak eszünkbe. A Lemezdesign olyan innovatív oldalról közelíti meg a lemezmegmunkálást, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók otthonát, egyedileg tervezett és gyártott termékek díszítsék. A lakberendezés során használt anyagok, és formák folyamatosan változnak, kialakítva ezzel a korszakonkénti stílusokat. Az ehhez kapcsolódó stílusjegyeket figyelembe véve, igyekeznek a gyártók az elvárásoknak eleget tenni, és az éppen legmodernebb lakberendezési trendeknek megfelelően elkészíteni terméküket. Manapság nagyon népszerű stílus lett a minimál illetve a skandináv stílus, amely a letisztult és elegáns, jó értelemben vett klasszikus vonaljegyeket követi. Ugyanezeket a tulajdonságokat hordozzák magukban a Lemezdesign által készített acéltárgyak, amelyek kortárs eleganciájukkal jól integrálhatóak a térbe.  Az egyedi acélgyártás lehetővé teszi, hogy mindenki saját ízlésére alakítsa otthonát!

 Ha egyedi kaspó megvásárlása mellett dönt, garantáltan évtizedekig tartós marad, így ez a legjobb választás növényei tárolására.

Kérjen árajánlatot vagy beszéljünk személyesen elképzeléseiről!